2012-06-12 23:01:28
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... ΛΑΧΤΑΡΙΣΕ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
Προσωρινή αναστάτωση προκλήθηκε στον ΠΑΣΓιάννινα, μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Πατσατζόγλου, η οποία ανέφερε, ότι ο Χρήστος Πατσατζόγλου αναλαμβάνει υπεύθυνος της σχολής ποδοσφαίρου που έχουν οι Ερυθρόλευκοι στο Αιγάλεω!

Η είδηση δημιούργησε μεγάλη ανησυχία στους οπαδούς του ΠΑΣ, οι οποίοι προσπαθούσαν να μάθουν τι γίνεται με τον παίκτη της ομάδας τους και το μέλλον του σε αυτήν. Στον... πανικό που επικράτησε, βοήθησε πολύ ότι ο Πατσατζόγλου είχε κλειστό το κινητό του και δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί για να δώσει εξηγήσεις.

Τελικά την λύση έδωσε ο μάνατζερ του διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργος Κολοβός, ο οποίος δήλωσε πως ο Χρήστος Πατσατζόγλου θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ακαδημία του Ολυμπιακού στο Αιγάλεω η οποία ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, αφού έχει αδυναμία στα νέα παιδιά και αυτό το έδειξε και στα Γιάννινα που ήταν κοντά στους παίκτες των ομάδων νέων και ασφαλώς παραμένει πάντα ετοιμοπόλεμος και παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, έτοιμος να τον βοηθήσει στο νέο και δύσκολο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ