2012-06-12 12:22:03
Φωτογραφία για Περιμένουν ρεκόρ αιτήσεων - Πανζουρλισμός για τις θέσεις στους δήμους
του Σωτήρη Μεταξά

Με την ανεργία να εκτοξεύεται σε αστρονομικά ποσοστά, το ενδιαφέρον για τις θέσεις εργασίας που θα προκηρυχθούν στον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης στους δήμους της Ανατολικής Κρήτης, είναι άνευ προηγουμένου.

Πριν καν ακόμη γίνει η προκήρυξη, χθες τα τηλέφωνα ... έσπασαν από ενδιαφερόμενους που ζητούν πληροφορίες για να ξεκινήσουν να συγκεντρώνουν δικαιολογητικά. Βεβαίως, η απάντηση που παίρνουν είναι να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή καθώς οι θέσεις εργασίας στο πλαίσιο των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους αναμένεται να προκηρυχθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα και εντός της εβδομάδας.

Για τους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου την υλοποίηση του προγράμματος έχει αναλάβει η εταιρεία Αλληλεγγύη, που απαρτίζεται από εκπροσώπους επτά φορέων των δύο νομών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 20 χιλιάδες. Πρόκειται για 1.900 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων ενώ τα άτομα που θα επιλεγούν, θα εργαστούν για διάστημα 5 μηνών με αμοιβή 625 ευρώ, καθαρά, και με ασφαλιστική κάλυψη. Οι προσλήψεις αναμένονται στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ