2012-06-12 12:10:09
Φωτογραφία για ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ILHAN AHMET ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ροδόπης ζήτησε από τα μέλη της "Τουρκικής" Μειονότητας να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα 

Ξανά στις κάλπες ο Ελληνικός λαός. Πριν τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή, ο υποψήφιος βουλευτής της Τουρκικής Μειονότητας İlhan Ahmet, παραχώρησε συνέντευξη στο TRT Haber. Ο κος İlhan Ahmet, τόνισε πως τα μέλη της "Τουρκικής" Μειονότητας πρέπει οπωσδήποτε να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα.

Ο κος Ahmet, σημειώνοντας πως από τις εκλογές θα φανεί και το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το εάν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωζώνη, είπε «Το να μείνει η Ελλάδα εκτός της Ένωσης είτε εκτός της Ευρωζώνης θα επιφέρει μεγάλους κινδύνους σε μας, δηλαδή στην Δυτική Θράκη. Αυτό θα είναι πλήγμα στα κεκτημένα δικαιώματα των "Τούρκων" της Δυτικής Θράκης και το σημαντικότερα θα επιφέρει μεγάλες καταστροφές στην οικονομία». Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής İlhan Ahmet δηλώνοντας πως ο στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των "Τούρκων" βουλευτών στην Ελληνική Βουλή, κάλεσε την "Τουρκική" Μειονότητα να προσέλθει στις κάλπες.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

*Επίσημο Οργανο Προπαγάνδας του Τουρκικού Κράτους
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ