2012-06-12 11:45:03
Φωτογραφία για «Ζοτς στην Εφές» λένε οι Ισπανοί
Το σήριαλ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ολοκληρώνεται την Τρίτη, με τους Ισπανούς να στέλνουν τον Σέρβο τεχνικό στην Εφές και τον Μεσίνα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το «διαζύγιο» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ και οι Ισπανοί δημοσιογράφοι της Marca αναφέρουν πως ο Σέρβος τεχνικός έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την τεράστια καριέρα του στην Τουρκία για λογαριασμό της Εφές Πίλσεν.

Μάλιστα, αν και ο Ομπράντοβιτς διαμηνύει πως το «κόλλημα» με τον Παναθηναϊκό δεν είναι στο οικονομικό, οι Ισπανοί τονίζουν πως η διοίκηση της Εφές του δίνει «λευκή επιταγή» για να αναλάβει το αγωνιστικό τμήμα για τα επόμενα χρόνια, και κάνουν λόγο για «τελειωμένη» υπόθεση.

Παράλληλα, για τον σύλλογο της Μόσχας που φέρεται να είναι ένας από τους «μνηστήρες» του Ζοτς, βρήκε την λύση στο πρόσωπο του Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος αφήνει το ΝΒΑ και τους Λέικερς για να επιστρέψει στην Ευρώπη και την ΤΣΣΚΑ. Σύμφωνα πάντα με την Marca, και σε αυτήν την περίπτωση η συμφωνία είναι δεδομένη και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Όλα αυτά βεβαίως, είναι σενάρια που τέτοιο καιρό ευδοκιμούν καθώς είναι δεδομένο πως ο Ομπράντοβιτς δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, ειδικότερα όσο το θέμα του Παναθηναϊκού παραμένει ανοιχτό.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
American Pie μετά από 13 χρόνια (PHOTOS)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
American Pie μετά από 13 χρόνια (PHOTOS)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ