2012-06-12 09:14:08
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΡΟΥΙΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
«Κλεισμένος» θα πρέπει να θεωρείται από τον Ολυμπιακό ο 18χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Άλαν Ρουίς, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», έχει επέλθει οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού, της αργεντίνικης ομάδας, αλλά και του ίδιου του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι έχουν… χτυπήσει φλέβα χρυσού, καθώς ο Άλαν Ρουίς διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, την ταχύτητα, αλλά και το πολύ καλό αριστερό του πόδι. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται στην χώρα του ως ο «νέος Ντι Μαρία» (βοηθάει σ’ αυτό και το ότι μοιάζουν κάπως και φυσιογνωμικά) και μάλλον τυχαίο δεν είναι. Μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, με την φυσική του θέση να είναι αυτή του αριστερού χαφ-εξτρέμ.

Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Αργεντινής αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για λογαριασμό των νταμπλούχων, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς οι διαπραγματεύσεις έχουν πλέον προχωρήσει και βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το ποσό, το οποίο θα δαπανήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον Αργεντίνο θ’ ανέρχεται στο ποσό των 700.000 ευρώ αποκτώντας το 60% των δικαιωμάτων του.

Για την περίπτωση του 19χρονου Ρουίς έχει, ήδη, ενημερωθεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει δώσει το «ΟΚ» για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ