2012-06-12 01:31:05
Φωτογραφία για Παπανδρέου: Απομένουν λίγες εβδομάδες μέχρι να στερέψουν τα κρατικά ταμεία
Μερικές εβδομάδες εκτιμάει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του... στο πρακτορείο Bloomberg, ότι απομένουν στην Ελλάδα έως ότου στερέψουν τα κρατικά ταμεία, κάνοντας λόγο για μεγάλη ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση και να παραμείνει η Ελλάδα μια αξιόπιστη χώρα για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Μεγάλη ανάγκη συνεπώς να υπάρξει κυβέρνηση και να παραμείνει η Ελλάδα μία αξιόπιστη χώρα για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι εκλογές της Κυριακής θα απαντήσουν στο ερώτημα εάν οι Έλληνες επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, δηλώνει ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός, στη διάρκεια της συνέντευξης με το Bloomberg.

Ερωτηθείς για τον κ. Τσίπρα και το ενδεχόμενο μίας κυβέρνησης στην οποία θα συμμετάσχει ή και θα αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει μόνο πως εύχεται ότι όποιος και να κληθεί να σχηματίσει κυβέρνηση θα φερθεί υπεύθυνα.

Υπερασπίζεται ακόμα τον ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας πως σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες του ΟΟΣΑ, η Ελλάδα έρχεται δεύτερη μετά τη Νότια Κορέα, σε επίπεδο ωρών εργασίας, ενώ αναγνωρίζει ότι η φοροδιαφυγή αποτελεί πραγματικό πρόβλημα στη χώρα.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ