2012-06-11 11:45:03
Φωτογραφία για Ραντεβού στο αεροδρόμιο!
Στις 14:00 φτάνει στο αεροδρόμιο ο Ομπράντοβιτς και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δώσει ραντεβού στο «Ελ. Βενιζέλος» για να πείσουν τον Ζοτς για παραμονή.

Η απόφαση έχει παρθεί με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αναφέρονται στο σημερινό ραντεβού μέσω της εκπομπής της Θύρας 13 στο web radio τους. Μάλιστα, τόνισαν χαρακτηριστικά πως: «αν χρειαστεί θα τον πάρουμε και σηκωτό για να πάει να υπογράψει», δείχνοντας έμπρακτα την επιθυμία τους.

Κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν θέλει να δει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποχωρεί από το τριφύλλι και για αυτό έχει δοθεί ραντεβού στις 14:00 στο αεροδρόμιο, δηλαδή την ώρα άφιξης του προπονητή των επιτυχιών από το Ντουμπάι για να συναντηθεί στη συνέχεια με την πράσινη διοίκηση.

Το διαζύγιο του Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό φαίνεται να πλησιάζει, αλλά μια ανατροπή δεν μπορεί να αποκλειστεί καθώς η συνεργασία 13 ετών μπορεί να κάμψει την όποια διαφορά. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα τα πράγματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.

Ο Ζοτς μετά την άφιξη του στην Ελλάδα θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να συζητήσουν για το μέλλον του. Υπενθυμίζουμε πως η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει ως μπάτζετ στον Ομπράντοβιτς 13 εκατομμύρια ευρώ με τον Σέρβο να θέλει 16, αλλά και την παραχώρηση του 25% των μετοχών της πράσινης ΚΑΕ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ