2012-06-11 10:27:39
Φωτογραφία για Τώρα, τα δύο scooters της SYM στην κατηγορία των 200 κυβικών, διατίθενται σε νέες μειωμένες τιμές κερδίζοντας σημαντικές εκπτώσεις!
HD2 2OOi:  Ένα όχημα υψηλών αποδόσεων, ικανών να συνδυάζουν ταυτόχρονα κορυφαία ευελιξία στις πιο απαιτητικές διαδρομές αλλά και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση στην καθημερινή μετακίνηση. Πιο ελκυστικό από ποτέ, το HD2 200i έρχεται με αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό KEIHIN για άμεση απόκριση, μεγαλύτερες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Joyride 200i EVO: Το JOYRIDE προσφέρει πολυτέλεια, ασφάλεια, λειτουργικότητα. Άνετο scooter και παράλληλα εύκολο στην οδήγηση, συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση. Πρακτικό, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ίσιο μεγάλο πάτωμα θα διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις σας. Τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τα αποτελεσματικά φρένα, εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά σε κάθε κίνηση. Ο συνεπιβάτης θα ταξιδέψει ξεκούραστα και άνετα. Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά η πληθωρική σέλα, η πλάτη στήριξης, οι χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ