2012-06-11 09:49:33
Φωτογραφία για «ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ» ΜΕ ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Επαφές με τον Ολυμπιακό φέρεται να έχει εδώ και αρκετό καιρό ένας από τους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Κώστα Καϊμακόγλου, για τον οποίο όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "xxsports.gr", οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει... μπάσιμο για την απόκτηση του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του διεθνή μπασκετμπολίστα, ο Ολυμπιακός τον έχει πλησιάσει εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Καϊμακόγλου δεν έχει συμβόλαιο και όπως σας αναφέραμε και στο πρώτο ρεπορτάζ, είναι γεννημένος στον Πειραιά και στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Το ότι κατέληξε στον Παναθηναϊκό δεν αναιρεί τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς πρόκειται για επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, που προτίμησε μια πολύ ισχυρή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα χωρίς καν να υπάρχει ανταγωνισμός για την απόκτηση του.


Ασφαλώς και δεν μιλάμε για κάτι οριστικό και αμετάκλητο. Το μόνο που ισχύει είναι πως ο Καϊμακόγλου έχει δεχτεί κρούση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μάλιστα φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την συγκεκριμένη πρόταση. Άλλωστε πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα Ίβκοβιτς στο λιμάνι. Ο Σέρβος πάντως έχει πολύ καλή άποψη για τον 28χρόνο φόργουρντ. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το θέμα Σπανούλη, με τους Αγγελόπουλους να ποντάρουν στην επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», αλλά και στην αβεβαιότητα στον Παναθηναϊκό. Ένα επιπλέον μπόνους για αυτούς είναι οι απολαβές του, καθώς στον ΠΑΟ δεν προτίθενται να του δώσουν ευρώ, πάνω από τα 500.000 μεικτά που παίρνει αυτή την στιγμή, ενώ έχει ακουστεί και η περίπτωση της μείωσης αποδοχών σε συνάρτηση με το μπάτζετ. Ασφαλώς ένας Ολυμπιακός απαλλαγμένος από τα συμβόλαια του Παπαδόπουλου, του Πελεκάνου, του Βασιλόπουλου και ενδεχωμένος του Κέσελ η του Γκετσεβίτσιους, θα μπορέσει να του προσφέρει περισσότερα.

Και επειδή κάποιοι από εσάς είναι λογικό να είναι δύσπιστοι, σας μεταφέρουμε και τα στοιχεία ενός έγκριτου και σοβαρού συναδέλφου στο χώρο του μπάσκετ, ο οποίος έχει τις ίδιες πληροφορίες με εμάς και δεν διστάζει να τις γράψει στην στήλη του. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και πατώντας εδώ . Μένει πλέον να δούμε αν αυτό το φλερτ επισημοποιηθεί η παραμείνει στα σκαριά. Πάντως για την ώρα φαίνεται πολύ σοβαρό.

ΠΗΓΗ: xxsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ