2012-06-11 08:49:47
Φωτογραφία για Τα..χαστούκια «δεν ήταν η κηδεία, αλλά η ανάσταση της Χρυσής Αυγής»
Μέχρι και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τα έβαλε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Θεσσαλονίκη. Επίσης παρείχε πλήρη κάλυψη στον εκπρόσωπο του κόμματός του, αλλά και στα οκτώ μέλη που συνελήφθησαν στη Βέροια ύστερα από επεισόδια.

Για το περιστατικό με τον Κασιδιάρη είπε πως «δεν ήταν η κηδεία, αλλά η ανάσταση της Χρυσής Αυγής», ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα οκτώ μέλη του κόμματος.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο κ. Μιχαλολιάκος τους κάλεσε με δόση ειρωνείας να μην τον αποδοκιμάζουν, διότι είναι «μεγαλόψυχος», επειδή «είχε δανείσει τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου».

Επίσης αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που του έκανε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, για τον κ. Κασιδιάρη, αναφέροντας την απάντησή του, η οποία ήταν η εξής: «έγινε πόλεμος με την Τουρκία, τι πράγματα είναι αυτά;».


«Ο Αντώνης (Σαμαράς) και ο Προκόπης (Παυλόπουλος) θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Εδώ ο Προκόπης δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη και θα σώσει ολόκληρη Ελλάδα;», ανέφερε σχολιάζοντας με δεικτικό τρόπο την ΝΔ, την οποία χαρακτήρισε στη συνέχεια «ψόφια».

Τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, τον αποκάλεσε «αθώο παιδί του λαού» και αναρωτήθηκε που ήταν 19 χρόνια, δεν έβλεπε τους μετανάστες και τώρα κάνει τον πατριώτη.

«Γελοίο» χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, «κοράκι του Μνημονίου» τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. , Φώτη Κουβέλη, «τραμπούκα» τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ επιτέθηκε εναντίον του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλλα καθώς και άλλων συναδέλφων του και ΜΜΕ.

Τα πυρά του έστρεψε κι εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την πρόταση που είχε κάνει να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κροατία - Ιρλανδίας  3-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κροατία - Ιρλανδίας 3-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ