2012-06-11 08:44:06
Φωτογραφία για «Παίζει» δυνατά ο Πόλγκα!
Ο Άντερσον Πόλγκα είναι μία εκ των περιπτώσεων που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνάς του με τα σενάρια και οι πληροφορίες από την Πορτογαλία να δίνουν και να παίρνουν για εκείνον.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, που έχει μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά και εκτιμά -σύμφωνα με πληροφορίες- ιδιαίτερα ο Ζαρντίμ. Ο πεπειραμένος παίκτης, που αγωνιζόταν στην πορτογαλική ομάδα από το 2003 έως και φέτος, έχει φορέσει την φανέλα της Γκρέμιο ενώ ήταν διεθνής για έναν χρόνο με την Εθνική ομάδα της χώρας του. 

Πληροφορίες και σενάρια από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι νταμπλούχοι Ελλάδας να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Ο Πόλγκα είναι λοιπόν ένα από τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις προσεχείς ημέρες. Και αυτό διότι ο Ζαρντίμ θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (σ.σ. την Τρίτη) έτσι ώστε να μιλήσουν για την λίστα του Πορτογάλου τεχνικού. Βέβαια ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έχει και άλλες λύσεις να προτείνει για την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ