2012-06-11 02:54:44
Φωτογραφία για Α. ΣαμαράςΑνεύθυνος ο Τσίπρας
Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Αιτωλ/νιας επισκέφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς χθες το απόγευμα όπου ενημερώθηκε από τον... πρόεδρο κ.Παναγιώτη Τσιχριτζή αλλά και από επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για την έλλειψη ρευστότητας.Κατά την διάρκεια της συζήτησης που έγινε τέθηκαν θέματα όπως η Ιονία οδός, το νέο νοσοκομείο Αγρινίου , οι οδικοί άξονες αλλά και το Πλατυγιάλι με τον κ.Σαμαρά να υπόσχεται ότι όσα παραμένουν σε εκκρεμότητα θα υλοποιηθούν.

Ο κ.Σαμαράς παρουσιάζοντας τις θέσεις της παράταξης για την οικονομία είπε μεταξύ άλλων ότι κεντρικός άξονας της Πολιτικής είναι θέσεις εργασίας με κεντρικό άξονα τον πρωτογενή τομέα ενώ για μια ακομα φορά επεσημανε πως " η έξοδος από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο μέσα από την ανάπτυξη", παράλληλα, δεσμεύθηκε πως θα σταθεί δίπλα στην επιχειρηματικότητα και πως θα έχει συνεχή διάλογο με τα Επιμελητήρια.

"Άλλοι φτιαχνουν συμμαχίες και άλλοι τις κατεδαφίζουν"

Ο πρόεδρος της Ν.Δ έκανε εκτενή αναφορά στην επομένη των εκλογών και την αναγκαιότητα ύπαρξης σταθερής κυβέρνησης για σοβαρή επαναδιαπραγμάτευση με πρώτο στόχο την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας ενώ έκανε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ "Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναξιόπιστο καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας αριθμός σε αυτό, πώς θα κάνει διαπραγμάτευση στην Ευρώπη ο κ.Τσίπρας με σχόλια τύπου "Ολαντρέου";,Δεν σκέφτηκε ότι σε αυτή την δύσκολη φάση της χώρας πρέπει να φτιάχνει συμμάχους και όχι να διώχνει", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Σαμαράς σχολίασε και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό με αφορμή την δήλωση του Α. Τσίπρα για τη δυνατότητα επανένωσης οικογενειών μεταναστών στην Ελλάδα."Ο κ.Τσίπρας θέλει να δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και επιδόματα ανεργίας,εξαγγέλοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα επιτρέψει στους λαθρομετανάστες να φέρουν στη χώρα μας και τις οικογένειές τους την ώρα που η χώρα πλήττεται από την ανεργία , πρόκειται για έγκλημα και όχι ελπίδα" ανέφερε.

Η διαδικασία συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, όπου ο κ.Σαμαράς άκουσε συγκεκριμένα ερωτήματα απο εκπροσώπους παραγωγικών φορεων αλλά και μεμονομένων επιχειρηματιών και συζητήθηκαν τα προβλήματα της τοπικής επιχειρηματικότητας για την έλλειψη ρευστότητας και υποδομών.

Νωρίτερα το απόγευμα ο κ.Σαμαράς συναντήθηκε με κομματικά στελέχη στο Μεσολόγγι στα οποία ζήτησε στήριξη και αγώνα για τις εκλογές, ενώ επίσκεφτηκε και τον Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας.
cityvoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ