2012-06-10 21:29:20
Φωτογραφία για Νοκ άουτ ο Φωτάκης
Ακόμη ένας πονοκέφαλος προστέθηκε για τον Φερνάντο Σάντος, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του μέσου του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Τσεχία. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν θλάση και αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, κάτι που τον θέτει οριστικά νοκ-άουτ από το προσεχές παιχνίδι και περιορίζει τις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Φωτάκης χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου και οι εξετάσεις έφεραν προβληματισμό στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής. Η δεδομένη απουσία Αβραάμ Παπαδόπουλου και Παπασταθόπουλου υποχρεώνει τον Σάντος την μετατόπιση του Κατσουράνη στα στόπερ, γεγονός που αφήνει μια θέση στα χαφ κενή.

Ο Φωτάκης, όπως και ο Μάκος, φάνταζαν οι επικρατέστερες λύσεις, όμως, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο μέσος της ΑΕΚ δείχνει να αποτελεί… μονόδρομο.

Η κατάσταση του Φωτάκη θα επανεκτιμηθεί και τις επόμενες δρόμου, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πόσες πιθανότητες έχει να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Ρωσία.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ