2012-06-10 21:18:42
Φωτογραφία για Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από το μακελειό στην Αλαμπάμα
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν από το μακελειό που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε πολυκατοικία στο Όμπερν της Αλαμπάμα, στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, πολλά Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για για έναν ή δύο νεκρούς, ενώ άλλα για τρεις.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο WTVM-TV στο Κολόμπους, της Τζόρτζια, το οποίο επικαλείται ιατροδικαστή της κομητείας Λι, οι νεκροί από τους πυροβολισμούς ανέρχονται σε τρεις και οι τραυματίες σε δύο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ συγκεχυμένες εξακολουθούν να είναι μέχρι στιγμής οι πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό αυτό και τα αίτια που το προκάλεσαν.

Οι τοπικές αρχές, οι οποίες αναζητούν τον δράστη του μακελειού, διευκρίνισαν στο τηλεοπτικό δίκτυο ότι η κατάσταση των τραυματιών ήταν «σοβαρή» όταν διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.


«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, περίπου σε ένα δευτερόλεπτο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Atlanta Journal-Constitution.

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο μακελειό εμπλέκονται παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Το δίκτυο ABC μετέδωσε ότι η αστυνομία είχε περικυκλώσει σήμερα το πρωί όλη τη ζώνη στην οποία βρίσκεται η πολυκατοικία και ότι οι κάτοικοι του κτιρίου δεν μπορούσαν να μπουν ή να βγουν από τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την Birmingham News, οι πυροβολισμοί ερρίφθησαν μπροστά από το θυρωρείο του κτιρίου.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Να γελάσουμε και λίγο!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Να γελάσουμε και λίγο!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ