2012-06-10 15:00:59
Φωτογραφία για Πρεμιέρα με ντέρμπι στον 3ο όμιλο, Δανία… 23.00 καρατίων!
Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Euro 2012 έγινε το Σάββατο, καθώς η Δανία κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Ολλανδίας! Το μέγεθός της αποτυπώθηκε στο... πολύ υψηλό 23.00 που πλήρωσε το Ακριβές Σκορ, ενώ το «διπλό» στο Ημίχρονο ανταλλάχθηκε στο 9.80. Πολύ ψηλά ταιριάστηκε και το Under 1.5 γκολ που έφτασε μέχρι και σε απόδοση 9.00. Στο άλλο ματς της ημέρας δεν υπήρξε κάτι το… συνταρακτικό στο Live της Betfair, με τη Γερμανία να νικάει με 1-0 την Πορτογαλία, η οποία δικαίως μπορεί να τα βάλει και με την… τύχη της!

Την Κυριακή στη μάχη ρίχνονται και οι ομάδες του 3ου ομίλου με το ντέρμπι του Νότου ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία να ξεχωρίζει. Οι «φούριας ρόχας» είναι το φαβορί απέναντι σε μια Ιταλία που δεν είναι στα καλύτερά της, ειδικά μετά και το πρόσφατο ξέσπασμα του νέου σκανδάλου. Λογικό οι αποδόσεις του «άσσου» να κυμαίνονται λίγο κάτω από το 2.00, ενώ η ισοπαλία παίζεται στο 3.55 και το «διπλό» αγγίζει το 5.00.


Στο ντέρμπι των αουτσάιντερ του ομίλου η Κροατία είναι βάση αποδόσεων η επικρατέστερη για τη νίκη, καθώς ανταλλάσσεται στα επίπεδα του 2.36, όμως η Ιρλανδία, έστω και αν προσφέρεται στο 3.70, είναι σκληρό καρύδι και δεν θα παρατήσει εύκολα το ματς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα του 3ου ομίλου, αλλά και των υπόλοιπων τριών, αρκεί να επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωση για το Euro 2012 και για τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ