2012-06-09 10:31:18
Φωτογραφία για ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΒΡΑΑΜ
Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από την ΟΥΕΦΑ για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο ματς της Ελλάδας με την Πολωνία, αφού ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον πέντε μήνες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα στερηθεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του, σε μία περίοδο που οι διαπραγματεύσεις με τον Όλοφ Μέλμπεργ βρίσκονται στον... αέρα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα μείνουν "ξεκρέμαστοι", αφού FIFA και UEFA πέρασαν ένα νέο κανονισμό που αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές τον περασμένα Μάρτιο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Σύμφωνα με αυτόν οι ομάδες που έχουν παίκτες σε μεγάλες διοργανώσεις, και όχι στα προκριματικά, δικαιούνται αποζημίωση για κάθε μέρα απασχόλησης τους, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του τραυματιστεί σοβαρά κάποιος από αυτούς.

Έτσι ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει ένα μέρος του συμβολαίου του Αβραάμ από την UEFA, έτσι ώστε να μπορέσει να τον αντικαταστήσει.

Το ύψος της αποζημίωσης εξαρτάται από την σοβαρότητα του τραυματισμού, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και φυσικά τη χρονική διάρκεια που θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ