2012-06-09 01:36:56
Φωτογραφία για «Σας τα είχαμε φάει από πριν»!
Την δική τους απάντηση με χιουμοριστικό τρόπο έδωσαν οι φίλοι της Ελλάδας στην Πολωνία στα όσα πυρά δέχονται από όλους. Ανάρτησαν πανό που έλεγε πως την ώρα που αυτοί έφτιαχναν την Ευρωπαϊκή Ένωση, εμείς τους τρώγαμε τα λεφτά!

Μια από τις πιο γνωστές εκφράσεις στην Ελλάδα και την οποία χρησιμοποιούμε για να δείξουμε πως αν δεν υπήρχε η χώρα μας, δεν θα υπήρχε κόσμος στην μορφή που είναι τώρα είναι «την στιγμή που εσείς ήσασταν σε δέντρα, εμείς είχαμε πολιτισμό»!!!

Το τελευταίο διάστημα η χώρα βάλλεται από παντού, καθώς εκτός από την κρίση, έχουμε και τους Ευρωπαίους να εκφράζονται με άσχημα σχόλια για την Ελλάδα. Την δική τους ξεχωριστή απάντηση και η οποία σίγουρα θα συζητηθεί γιατί ήταν καυστική, έδωσαν με ένα πανό οι φίλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Εθνικό Στάδιο της Πολωνίας. Το πανό έγραφε στα Αγγλικά «When you invented EU, IMF & €, we had already spent your money. Greek rules», που σημαίνει «Όταν εσείς ανακαλύψατε την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και το Ευρώ, εμείς είχαμε ήδη ξοδέψει τα λεφτά σας. Ελληνικοί κανόνες»!!!

Αυτή είναι απάντηση, μπράβο ρε μάγκες...
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ