2012-06-09 01:16:24
Φωτογραφία για ΟΡΙΣΤΙΚΑ... ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ Ο ΑΒΡΑΑΜ! ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ...
Δυστυχώς τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι οριστικά και δεν είναι καθόλου ευχάριστα, καθώς ο διεθνής αμυντικός, μετά την μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθει, ξεκαθαρίστηκε πως έχει υποστεί τελικά ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι και θα μείνει για περίπου έξι μήνες εκτός γηπέδων!

Ο Αβραάμ ίσως ταξιδέψει ακόμα και το Σάββατο στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί στην απαιτούμενη επέμβαση. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων, παρά τον τραυματισμό του αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά με ρήξη χιαστών, γεγονός που δείχνει την αυταπάρνηση, το πάθος και τον ζήλο του ποδοσφαιριστή.

Από το αποτέλεσμα της επέμβασης θα γίνει γνωστό και το ακριβές χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Πάντως υπολογίζεται ότι για να μπορέσει να πατήσει και πάλι... χορτάρι θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον 6-7 μηνών.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλο σοκ, κυρίως για τον Ολυμπιακό ο οποίος θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού κεντρικού αμυντικού για το μεγαλύτερο μέρος της νέας αγωνιστική σεζόν.

Για τα άσχημα αυτά νέα μίλησε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης σχολιάζοντας ότι «έχω μάθει πως ο Αβραάμ έχει πάθει σοβαρή ζημιά αλλά δεν θα ήθελα να πω πιο πολλά μέχρις ότου να έχω επίσημη ενημέρωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ