2012-06-08 18:03:06
Φωτογραφία για Κάνε το …θαύμα σου!
Αν είσαι προληπτικός, τότε μπορεί και να ψηθείς για ένα ακόμα …θαύμα της Εθνικής. Γιατί όχι;

Τότε ήταν η πρεμιέρα με την γηπεδούχο Πορτογαλία.Τώρα είναι το άνοιγμα της αυλαίας στο Euro με, πάλι, την γηπεδούχο Πολωνία!

Στον όμιλο; Υπάρχει και η Ρωσία, γνωστή από το 2004 κι αυτή. Ή μήπως δεν είχαμε παίξει και με την Τσεχία; Βρε λες; Λες να Ωραία τα όνειρα, ωραία και τα θαύματα, όμως δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού. Κάτι που το καταλάβαμε καλά στο Euro 2008!

Το 2004 είναι πάντα το πιο γλυκό για τον Έλληνα ποδοσφαιρόφιλο, όμως από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Η Ελλάδα πια είναι τσακισμένη σαν χώρα, το ηθικό του κόσμου πεσμένο στο ναδίρ, ενώ υπάρχει και η φαγωμάρα. Καμία σχέση με το 2004, που οι Έλληνες ήταν στα χάι τους, περιμένοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Τι ζητάμε, όμως; Ένα …θαυματάκι! Μια καλή εμφάνιση κι ένα καλό αποτέλεσμα με την Πολωνία. Έτσι, για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας, βρε αδερφέ! Τόσες πίκρες έχουμε φάει στην Ελλάδα της Τρόικας. Δεν μας αξίζει κι ένα χαμόγελο;

Δύσκολο τα ματς. Η Πολωνία θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί. Πέρα από αυτό που θέλουμε ή που θα θέλαμε μέσω …προλήψεων, το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο.

Σε λίγες ώρες, όμως, ο Σάντος και οι διεθνείς θα προσπαθήσουν να δώσουν το 110%. Και μακάρι να τα καταφέρουν! Όλοι θα το θέλαμε πολύ… Θα ήταν σαν βάλσαμο μέσα στην μαυρίλα που περνάμε…

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ