2012-06-08 16:41:14
Φωτογραφία για Πρεμιέρα στο Euro για την Ελλάδα κόντρα στην Πολωνία
Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε, καθώς στις 19:00 έχουμε σέντρα στο Euro 2012. Μια διοργάνωση στην οποία δίνει το παρών και η Ελλάδα, για 3η συνεχόμενη φορά, με ελπίδες και φιλοδοξίες για κάτι καλό. Και όπως και στη... λαμπρή πορεία το 2004 είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία παίζοντας και αυτή τη φορά με τη μία εκ των διοργανωτριών, την Πολωνία.

Όπως είναι λογικό η Εθνική μας είναι το αουτσάιντερ σε αυτό το ματς, όπως και στον όμιλο, με την απόδοσή της το τελευταίο 24ωρο να φτάνει στα επίπεδα του 4.80. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.30, ενώ ο «άσσος» με κάποιες αυξομειώσεις βρίσκεται στο 2.02.

Όσον αφορά τα Under-Over 2.5 γκολ είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος περιμένει ένα κλειστό ματς που θα κριθεί σε χαμηλό σκορ, με την επιλογή κάτω των 3 τερμάτων να πληρώνει 1.47, ενώ η αντίστοιχη του Over βρίσκεται στο πολύ υψηλό 3.05.

Στον άλλον αγώνα της ημέρας για τον ίδιο όμιλο η Ρωσία αντιμετωπίζει την Τσεχία, με την «αρκούδα» να φαίνεται ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη, η οποία πληρώνει σε απόδοση 2.38 στο ανταλλακτήριο, ενώ το «διπλό» αγγίζει το 3.50.


Και εδώ η πλειοψηφία των παικτών βλέπει ματς σκοπιμοτήτων, κάτι που αποτυπώνεται στις αποδόσεις στα Under-Over 2.5 γκολ που είναι στο 1.53 και 2.84 αντίστοιχα.

Για να παρακολουθήσετε την τάση των αγορών και να δείτε όλα τα στοιχήματα για τα παιχνίδια της πρεμιέρας, αρκεί να επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωση για το Euro 2012 και τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ