2012-06-08 15:40:48
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΧΑΛΝΔΡΙ
Ημερίδες αθλητικής παιδοψυχολογίας, Παρασκευή 8/6 και Σάββατο 9/6, για τις Σχολές Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε Παλλήνη και Χαλάνδρι.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προγραμμάτισε την διεξαγωγή δύο ακόμα ημερίδων, για την ενημέρωση των γονέων των νεαρών αθλητών μας στις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Παλλήνη και στο Χαλάνδρι.

Στόχος των ημερίδων που διεξάγονται σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής, είναι η ενημέρωση των γονέων των νεαρών ποδοσφαιριστών μας για τον πολύ σημαντικό ρόλο τους στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Οι ημερίδες θα διεξαχθούν σήμερα, Παρασκευή, στις 17:15 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Παλλήνη και αύριο, Σάββατο, στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κάτω Χαλανδρίου, με ομιλητή τον Αθλητικό Ψυχολόγο του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ , κύριο Ζουρμπάνο Νικόλαο, με θέμα «Η ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ / Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ