2012-06-03 17:49:05
Φωτογραφία για ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΖΑΡΝΤΙΜ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ...
Το κρίσιμο ραντεβού του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ζαρντίμ θα κρίνει, σύμφωνα με δημοσίευμα του "contra.gr", αν ο Ολυμπιακός θα πορευθεί με τον Πορτογάλο στον πάγκο, ενώ είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του νέου τεχνικού.

Tο ραντεβού του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλεκων, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τα προσεχή εικοσιτετράωρα πιθανότατα στην Αθήνα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα κρίνει, αν ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Πορτογάλο τεχνικό τη νέα περίοδο ή θα προκριθεί η λύση του Αβραάμ Γκραντ, με τον οποίο έχει γίνει ήδη συνάντηση και είναι θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Είναι θέμα χρόνου πλέον να αποφασίσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ποιον τεχνικό θα εμπιστευτεί, καθώς στο Λιμάνι βρίσκονται πια στο τελευταίο στάδιο των επαφών, με τον Ζαρντίμ και τον Γκραντ να είναι τα φαβορί και να επιθυμούν διακαώς να βρεθούν στο τιμόνι της ομάδας. Παράλληλα, στα υπόψη των ερυθρόλευκων είναι ο Μίροσλαβ Τζούκιτς, μία λύση που θεωρεί αξιόπιστη και διατηρεί «ζεστή» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως και ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν σενάρια που θέλουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Γκραντ χρέη τεχνικού διευθυντή και να καθίσει στον πάγκο κάποιος νεαρός τεχνικός, κάτι το οποίο πάντως δεν επιβεβαιώθηκε από στελέχη της ΠΑΕ. Με την τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση στη χώρα, όμως, κι έτσι όπως διαμορφώνεται το περιβάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός θα έμπαινε στη διαδικασία να προσλάβει (και να πληρώνει) και τεχνικό διευθυντή και προπονητή;

Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος ή ο Ισραηλινός θα είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, εκτός κι αν ο Μαρινάκης κρατάει κάποιον «άσο» στο μανίκι και τον εμφανίσει την τελευταία στιγμή, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ