2012-06-03 13:13:55
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!
Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ ολοκλήρωσε ένα νταμπλ με πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό, στο ποδόσφαιρο είχε κάνει ήδη νταμπλ κι έτσι επιβεβαίωσε πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της χρονιάς!

Στα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ο Θρύλος ήταν το απόλυτο αφεντικό φέτος!

Ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, κατέκτησε δίκαια και από ένα σημείο και μετά, άνετα, το φετινό πρωτάθλημα, νικώντας κατά κράτος τους αντιπάλους του και προσφέροντας όμορφο θέαμα!

Στο Κύπελλο, επίσης το ίδιο, ακόμα και αν χρειάστηκε παράταση, νίκησε στον τελικό τον Ατρόμητο και πήρε και αυτή την κούπα!

Στην Ευρώπη είχε αξιοπρεπέσταστη παρουσία σε Champions και Europa League.

To... colpo grosso όμως το έκανε στο μπάσκετ!

Μια ομάδα που αμφισβητήθηκε πολύ, κατάφερε με μια επική ανατροπή να νικήσει στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα!

Το ερυθρόλευκο μπασκετικό όνειρο όμως ήταν η κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος, κάτι που έγινε πραγματικότητα μετά από μια σειρά 5 αγώνων και τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει οτι ήταν καλύτερος από τον "αιώνιο" αντίπαλο, παίρνοντας και το πρωτάθλημα!

Το καλύτερο πάντως για τον κόσμο των νταμπλούχων είναι οτι και στα δύο αθλήματα, δείχνει να έχει βάλει γερά θεμέλια για τη συνέχιση της δυναστείας στο ποδόσφαιρο και την αρχή μιας νέας στο μπάσκετ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ