2012-06-03 03:28:25
Φωτογραφία για Oι κούπες στον... Βέρτη!
Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και πανηγυρίζουν τις δύο φετινές κούπες! Το Gazzetta.gr είναι εκεί και σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει 2:12 Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στη «Fantasia», όπου εκτός από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, είναι και πολλοί φίλοι των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι γλεντάνε την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Και οι δύο κούπες, του πρωταθλητή Ελλάδα και Ευρώπης βρίσκονται στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και το γλέντι έχει ξεκινήσει.

2:20 Φυσικά όλοι οι παίκτες έχουν δώσει το παρών με τις συντρόφους τους, ενά και τα πούρα δίνουν και παίρνουν! Την παράσταση έχει κλέψει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να πετάει λουλούδια!

2:33 Γκετσεβίτσιους και Παπανικολάου θα... γκρεμίσουν ολόκληρο το μαγαζί! Από την άλλη ο Έισι Λο έχει κάνει την εμφάνισή του με το κόκκινο μπλουζάκι που λέει: «Πρωταθλητές Ελλάδος», ενώ ο Πρίντεζης φοράει μία απίστευτη τραγιάσκα και φυσικά το μαγαζί έχει πάρει ήδη «φωτιά».

2:40 Τα λουλούδια δεν έχουν σταματήσει λεπτό να πέφτουν και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει ρεκόρ λογαριασμού στο μαγαζί!
gazzetta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ