2012-06-02 14:20:51
Φωτογραφία για «Ο Perez δεν είναι έτοιμος για τη Ferrari»
Την πεποίθησή του ότι ο Sergio Perez είναι ένας ταλαντούχος πιλότος, αλλά ακόμη άπειρος για να βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari, εξέφρασε ο Luca di Montezemolo. 

Ακόμη, ο πρόεδρος της σκουντερία αναφέρθηκε στον Felipe Massa, τονίζοντας πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουν για το μέλλον του.

«Ο Perezς είναι ένας καλός πιλότος, αλλά για να οδηγήσεις για λογαριασμό της Ferrari, χρειάζεσαι εμπειρία. Νομίζω πως είναι ένας από τους πιλότους που έχει πολλές δυνατότητες, αλλά για να αποκτηθεί κάποιος από τη Scuderia, θα πρέπει να έχει εμπειρία και αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Ferrari. 

Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Felipe Massa και τη βελτιωμένη εικόνα του στο grand prix του Monte Carlo. 

«Περιμένω από τον Felipe καλύτερη απόδοση, ήδη ξεκίνησε από το Monte Carlo, καθώς εκεί ήταν από τους πιο γρήγορους πιλότους. Συνεπώς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Προς το παρόν δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση για το μέλλον, ακόμη είναι πολύ νωρίς».

Πηγή: www.sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρωτιά για τον Google Chrome
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρωτιά για τον Google Chrome
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ