2012-06-02 12:43:10
Φωτογραφία για Windows 8 σε Release Preview και με 15 δολάρια δικό σας!
Από σήμερα η Microsoft θα αρχίσει να διαθέτει την προσφορά Windows Upgrade σε 131 αγορές. Οι καταναλωτές που θα αγοράσουν ενδεδειγμένους υπολογιστές με Windows 7 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013 θα μπορούν να αποκτήσουν την αναβάθμιση σε Windows 8 Professional με 14,99 ευρώ. Πέραν της προσφοράς Windows Upgrade που απευθύνεται στους καταναλωτές που θα αγοράσουν PC με προεγκατεστημένα Windows 7, η Microsoft θα ανακοινώσει εντός των επόμενων μηνών επιπλέον προσφορές που θα δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές που ήδη έχουν υπολογιστή με Windows 7 να αναβαθμίσουν σε Windows 8, ταυτόχρονα με την ευρεία διάθεσή τους.

Η Release Preview έκδοση των Windows 8 προσφέρει νέα Apps από τη Microsoft και τους συνεργάτες της. Ξεχωρίζουν τα Apps Bing Travel, News και Sports, όπως και τα Gaming και Music Xbox που ενσωματώνονται με το Zune pass. Η Windows 8 Release Preview περιλαμβάνει και σημαντικές βελτιώσεις στις εφαρμογές Mail, Photos και People που ξεκίνησαν αρχικά με την έκδοση Windows 8 Consumer Preview. Επιπλέον, η Microsoft έχει δουλέψει στενά με τους συνεργάτες της για να προσφέρει εφαρμογές από όλο τον κόσμο μέσω του Windows Store.


Άμεσα διαθέσιμη για κατέβασμα σε 14 γλώσσες είναι η Release Preview έκδοση των Windows 8 -στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://preview.windows.com ή απευθείας στην ελληνική ιστοσελίδα http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/download

Η νέα δοκιμαστική έκδοση προσφέρει μια γρήγορη και άμεση εμπειρία, μαζί με ένα νέο περιβάλλον εργασίας που ανταποκρίνεται το ίδιο καλά στην αφή, όσο και στο πληκτρολόγιο και το ποντίκι.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ