2012-06-02 11:58:02
Φωτογραφία για «Ψώνια» από ΑΕΚ θέλει ο Ντούσκο
Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Ντούσαν Μπάγιεβιτς στον Ατρόμητο δείχνουν να έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα, αφού τους παίκτες του γνωρίζει καλά ο Σέρβος, ενώ και η ΑΕΚ δύσκολα θα τους κρατήσει με την υπάρχουσα κατάσταση.

Δεν έχει προλάβει να υπογράψει το συμβόλαιό του ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στον Ατρόμητο και ήδη τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια κάνουν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα λοιπόν με μερίδα του Τύπου, ο Σέρβος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της ΑΕΚ και να πάρει στο Περιστέρι κάποιους παίκτες από την Ένωση που γνωρίζει καλά από την προηγούμενη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους.

Αυτοί φέρεται να είναι οι Λεονάρντο και Καράμπελας, ενώ και ο Γιαννούλης συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να μπει στο... γκρουπ. Άλλωστε, αν η αδιέξοδη κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ συνεχιστεί, ποιος ο λόγος να μην φορέσουν τη φανέλα του Ατρόμητου που είναι ένα οργανωμένο σωματείο, με σταθερή διοίκηση, θα βγει στην Ευρώπη και τα τελευταία δύο χρόνια δείχνει να θέλει να μπει σφήνα στην... ελίτ της Super League.

πηγή: www.gazzetta.gr

ν Ευρώπη και τα τελευταία δύο χρόνια δείχνει να θέλει να μπει σφήνα στην... ελίτ της Super League.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ