2012-06-02 11:16:16
Φωτογραφία για Πρόγραμμα νέου κόμματος με την Ονομασία υπέρΣυνασπισμός
αγαπητό planet-greece Σας καταθέτω το πρόγραμμά μου των 69,2 σημείων .

Καταργώ το μνημόνιο .

Αναγκάζω την Ευρωπαϊκή Ένωση , την Αμερική , την Γερμανία και τους Ρώσους να μας δίνουν όλοι μαζί 195.987.124.753,00€ τον χρόνο γιατί μας έχουν ανάγκη και όλα αυτά άτοκα και αγύριστα .. Το επίδομα ανεργίας θα δίνεται για 6 χρόνια και θα είναι 3.268,21€ τον μήνα .

Θα χρειάζονται μόνο 3 ένσημα για να μπείς στο ταμείο ανεργίας, τα οποία μετά τα 6 χρόνια θα μπορεί ο Έλληνας και πακιστανός εργάτης να τα κολλάει μόνος του επιδοτούμενα από την Ευρώπη .

Ενιαία σύνταξη για όλα τα ταμεία . Για αυτούς που εργάστηκαν έστω και 2 χρόνια , θα βγαίνουν στην ηλικία των 36,5 ετών  με 9.341,79€ μηνιαίος  . Για τους μακροχρόνια άνεργους που έχουν κολλήσει έστω 30 ένσημα , θα βγαίνουν στην σύνταξη στα 41,5 με 9.145,97€ τον μήνα .

Κατώτατος μισθός 7,549.99€ μηνιαίος .


Το αφορολόγητο στις 241.675,98€ τον χρόνο κατά άτομο .

Θα υπογράψω ειρήνη με τους κλέφτες για να μην κλέβουν και θα τους επιδοτώ με 12.562,97€ μηνιαίος , σύνταξη στα 43 .

Θα υπογράψω ειρήνη με τους τούρκους και υποχρεωτικά θα αγοράσουμε όλα τα τουρκικα σίριαλ σε ένδειξη σεβασμού προς την γείτονα χώρα , τα οποία θα προβάλλονται καθημερινά 20 ώρες την ημέρα από τα 19 κανάλια της κρατικής τηλεόρασης .

Σε περίπτωση θελημένης ανεργίας Έλληνα εργάτη , θα φέρουμε νέα εργατικά χέρια μαζί με τις οικογένειες τους από πακιστάν , Φιλιππίνες , Ινδία ,μπακλαντεζ , αιγυπτο , Μακεδονία ( πρώην σκόπια ) και θα τους τοποθετήσουμε σε βίλες στην Κηφισιά , Ψυχικό νέο και παλιό , βουλιαγμένη και σε άλλες τέτοιες φτωχοσυνοικείες .

Τις πληρωμένες Αργίες θα τις αυξήσουμε σε 69 μέρες μέσα στον χρόνο .

Ανα 15 οικοδομικά τετράγωνα θα έχουμε πολυτελές νοσοκομείο 19,2 αστέρων . και θα φέρουμε τον  dr. House με όλο το επιτελείο του κλωνοποιημένους για όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδος .

Θα καταργηθεί η Ανώτατη παιδία και όλες οι σχολές στην Ελλάδα θα τελούν μόνιμα σε κατάληψη από άστεγους αλλοδαπούς . Θα καταργηθεί η μάθηση ξένης γλώσσας θα υποχρεώσουμε τους υπόλοιπους λαούς να μάθουν Ελληνικά , γιατί μας έχουν ανάγκη .

Δεν θα έχουμε έξοδα για αμυντικές δαπάνες , θα βάλουμε τους φίλους μας τους τούρκους να μας φιλάνε από πιθανούς εχθρούς .

Τα ναυπηγεία της χώρας θα φτιάχνουν μόνο κρουαζιερόπλοια επιδοτούμενα από άλλα κράτη .

Καταργούμε Στρατό και Αστυνομία και φτιάχνουμε νέο σώμα με σφεντόνες και φυσοκάλαμα .

Θα ξυρίσουμε τους Ιερείς για να μην τους μπερδεύουμε με αναρχικούς και οπαδούς  heavy metal  συγκροτημάτων .

Το πρωτάθλημα  Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και στην καλαθοσφαίρηση με Προεδρικό διάταγμα θα δίνεται κάθε χρόνο στην ΑΕΚ ανεξαρτήτου αποτελέσματος .

Διαγράφονται όλα τα δάνεια των νοικοκυριών  από τις τράπεζες και υποχρεωτικά οι τράπεζες θα δίνουν επίδομα μηνιαίο στα νοικοκυριά της τάξεως των 7.500,31€ .

Θα αλλάξουμε όλες τις καρέκλες στις δημόσιες υπηρεσίες με καναπέδες – κρεβάτια για την ξεκούραση και την ευχάριστη εργασία των δημοσίων υπαλλήλων .

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ . ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ 11.365,67€   . Δεν ξεχνούμε την Αγροτιά .

ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΘΕ ΨΗΦΟ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ 324.123,45€ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ .

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΤΟ .

Υ.Γ καλοκαιρινές διακοπές με τρίμηνη άδεια από την εργασία μας  επιδοτούμενες από την γερμανία . στα Ελληνικά νησιά θα υπάρχουν σκανδιναβοί και γερμανοί για να μας εξυπηρετήσουν 

*αναγνώστης, στο planet-greece
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ