2012-06-02 09:29:10
Φωτογραφία για Μπραντ ντε φερ ανάμεσα σε Γκραντ-Ζαρντίμ!
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα έχει νέο προπονητή, καθώς ο Αβραάμ Γκραντ με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι στην τελική… ευθεία, με τον Ισραηλινό να βρίσκεται στην χώρα μας, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί στα επόμενα 24ώρα και με τον Πορτογάλο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», οι δυο προπονητές έχουν ξεχωρίσει από το Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και πλέον το μόνο που απομένει είναι να γίνει η τελική επιλογή.

Την ίδια ώρα που ο Γιάννης Βρέντζος με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκονταν στην Πορτογαλία για να συνομιλήσουν με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις με τον Αβραάμ Γκραντ.

Ο 57χρονος Ισραηλινός τεχνικός, βρέθηκε χθες (01/06) στη χώρα μας και είχε πολύωρες συζητήσεις με τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας, ενώ οι δυο προπονητές έχουν διαφορετικά προφίλ, ωστόσο άπαντες είναι πεπεισμένοι πως και οι δυο μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει πως αυτοί οι δυο προπονητές είναι πλέον τα αδιαφιλονίκητα φαβορί και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει νέος τεχνικός στον πάγκο στη θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
World Wonders Project χωρίς την Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
World Wonders Project χωρίς την Ελλάδα
Η Ελλάδα στις 18 Ιουνίου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ελλάδα στις 18 Ιουνίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ