2012-06-02 08:57:02
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Έλεος κύριε δήμαρχε Κατερίνης , φτάνει πια
Ο Κύριος Δήμαρχος Κατερίνης , στο δημοτικό συμβούλιο του Μαρτίου, μας υποσχέθηκε ότι μετά το Πάσχα θα άρχιζαν τα έργα υποδομής... στην Παραλία Καλλιθέας Πιερίας (Γρέβενη) .Το φετινό Πάσχα πέρασε όπως και το Πάσχα του 2011.

Η τουριστική περίοδος άρχισε. Τα προβλήματα παραμένουν. Ακόμα ένα καλοκαίρι χωρίς δίκτυο ομβρίων , χωρίς κράσπεδα, χωρίς πεζοδρόμια , χωρίς άσφαλτο, χωρίς φωτισμό, χωρίς οδοδείκτες χωρίς φανάρια στον κόμβο εισόδου, χωρίς τέλος πάντων τα αυτονόητα σε μια περιοχή που ζουν άνθρωποι.

Τα νερά από την τελευταία νεροποντή ακόμα δεν έχουν φύγει.

Οι ξενοδόχοι για ακόμα μία φορά θα πουν στους τουριστικούς πράκτορες ότι τα έργα θα γίνουν του χρόνου, οι κάτοικοι πλέον έχουν απογοητευτεί και δεν περιμένουν τίποτα και όσοι τουρίστες θα έρθουν δεν πρόκειται να ξανάρθουν και θα συστήσουν σε γνωστούς και φίλους να αποφύγουν την περιοχή. Κατά τ’αλλα ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας, αλλά οι 17.000 τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή κάθε χρόνο όπως και οι κάτοικοι αυτής μπορεί να αντιμετωπίζονται ως ζώα .

Και μας δια βεβαίωσε ακόμα ο κύριος Δήμαρχος ότι η μελέτη εγκρίθηκε, ο εργολάβος είναι έτοιμος να αρχίσει τα έργα και τα χρήματα υπάρχουν. Τα έργα όμως για ακόμα μια φορά δεν άρχισαν και απ΄ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αρχίσουν ούτε αυτό το καλοκαίρι

.Έλεος Κύριε Δήμαρχε, φτάνει ποια η κοροϊδία. Κάνε κάτι, στρώσε τουλάχιστον μια φλούδα άσφαλτο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ