2012-06-02 02:45:21
Φωτογραφία για Ξεκίνησε καμπάνια υπέρ της Ελλάδας ο Αλιάγας
Ξεσπάθωσε ο Νίκος Αλιάγας για τον πόλεμο που δέχεται διεθνώς η χώρα μας, και μέσω Twitter ξεκίνησε καμπάνια υπέρ της Ελλάδας, που... βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα. Πρόκειται για μια κίνηση ματ για τον ελληνικό τουρισμό, που δεν είναι και πολύ στα πάνω του με όλα όσα συμβαίνουν τελευταία.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, που κάνει καριέρα χρόνια τώρα στην Πόλη του Φωτός και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής εκεί, ανέβασε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, που έχει περίπου 350.000 followers, για να περάσει με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα αντίστασης για την Ελλάδα που τόσα υποφέρει τον τελευταίο καιρό.

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα φιλόξενη, με χιλιάδες αποχρώσεις, όπου το φως είναι διαφορετικό, όπου οι άνθρωποι ακόμα κι αν είναι στενοχωρημένοι παραμένουν αξιοπρεπείς» υπογράμμισε, ενώνοντας τη δική του φωνή με τη φωνή των ξένων διανοουμένων που δείχνουν να ενδιαφέρονται αληθινά για την πατρίδα μας.


«Μιλάμε συνέχεια για τα οικονομικά. Θα φτιάξουμε την Ευρώπη μόνο μέσα από τα βιβλία στις Βρυξέλλες, με μεγαλόπνοα σχέδια που προβλέπουν τι θα γίνει σε 30-40 χρόνια μελλοντικά; Οχι, την Ευρώπη την ξαναφτιάχνεις όταν αλλάζεις , όταν ταξιδεύεις, όταν μοιράζεσαι. Ο καλύτερος τρόπος να δεις τι γίνεται στην Ελλάδα -γιατί μπορεί να συμβεί και σε εσάς- είναι να πάτε να τη συναντήσετε» σχολίασε φθάνοντας στο επίμαχο σημείο, το οικονομικό.

Ο Νίκος Αλιάγας μπορεί να ζει στο Παρίσι, αλλά έχει την Ελλάδα στην καρδιά του και τον εξοργίζει όλη αυτή η «λάσπη» που πέφτει στην Ελλάδα και τους Ελληνες.

«Δεν είμαι τουριστικός πράκτορας» διευκρίνισε, «είμαι απλώς ένας Ελληνογάλλος που σας δίνει το χέρι. Ευχαριστώ. Καλό ταξίδι! Θα τα πούμε στην Ελλάδα» ολοκλήρωσε προτρέποντας τους Ευρωπαίους να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους εδώ και φέτος το καλοκαίρι.
espresso
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΟΚ: Νεκρός στα ενετικά τείχη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΟΚ: Νεκρός στα ενετικά τείχη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ