2012-06-01 10:22:09
Φωτογραφία για Victoria Beckham: Είναι ή “το παίζει” κατσούφα;
Ίσως να μην υπάρχει πιο στραβομούτσουνος άνθρωπος από τη Victoria Beckham, πάντως είναι η μόνη που έχει γίνει διάσημη για τα κατσουφιάσματά της όποτε πλησιάζει το φωτογραφικό φακό. Είναι πάντα τόσο μίζερη; Η τραγουδίστρια που έγινε σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του πιο διάσημου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, του David Beckham, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Interview, όπου μοιράστηκε ένα μυστικό της «Δημιούργησα η ίδια αυτό το προφίλ», δήλωσε η Victoria αναφερόμενη στην ξινίλα ή σοβαροφάνεια (πείτε όπως θέλετε) που βγάζει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Είτε παίζει με τα παιδιά της στο γήπεδο είτε δίνει το παρών σε κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση δίπλα στο σύζυγό της ή στις φίλες της, η κα Beckham θα φορέσει τη “μάσκα” της και θα υποκριθεί την κακοδιάθετη.

Ποτέ δεν χάρισε στο φακό ένα της χαμόγελο! «Στην πραγματικότητα είμαι πολύ διαφορετική. Ωστόσο, δεν θέλω να το διατυμπανίζω, μου αρκεί που το ξέρω εγώ», δήλωσε στη συνέντευξή της.

Και φυσικά, τα κουτσομπολιά δεν την αγγίζουν: «Δεν με πειράζει που ο κόσμος σχολιάζει ότι την εικόνα μου και με θεωρεί μίζερη όλη την ώρα, γιατί δεν είμαι!».

Επίσης, παραδέχτηκε ότι παίζει πολύ καλά το ρόλο της: «Κοιτάω κάποιες φορές φωτογραφίες μου και πραγματικά είμαι πολύ πειστική».
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ