2012-06-01 09:30:02
Φωτογραφία για Όχι από Πόρτο, επαφές με Ζαρντίμ
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ζαρντίμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος εισέπραξε το όχι της Πόρτο για την περίπτωση του Βίκτορ Περέιρα. Αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Μπράγκα ο νεαρός τεχνικός από τη Μαδέιρα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δείχνει να είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία. Τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κυνήγησε πρώτα την περίπτωση του Βίκτορ Περέιρα, ωστόσο ενημέρωσαν τους Δράκους πως δεν έχουν σκοπό να ξοδέψουν ούτε σεντ για την λύση του συμβολαίου του μαζί τους.

Έτσι, οι ιθύνοντες της Πόρτο έκλεισαν το θέμα και όπως όλα δείχνουν ο Περέιρα είναι το επόμενο όνομα που διαγράφεται από τη σχετική λίστα. Θυμίζουμε πως ο τεχνικός της Πόρτο έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και ρήτρα ύψους 18 εκ. ευρώ.

Ο 38χρονος προπονητής από τη Μαδέιρα, αποχαιρέτησε από την πλευρά του τους φίλους της Μπράγκα, όπου μέσα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Η συνεργασία μου με την Μπράγκα ολοκληρώθηκε λίγο απότομα. Μετά από μια θετική σεζόν με την ομάδα, και για το λόγο αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, ακόμα και σε μένα, αλλά εγώ ως επαγγελματίας είμαι υποχρεωμένος να αποδεχθώ τις αποφάσεις της διοίκησης της Μπράγκα.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς και υποστηρικτές του συλλόγου για όλη την στήριξη που μας έχετε δώσει σε όλη τη σεζόν, τους παίκτες για το έργο τους και όλη την επαγγελματική δομή της Μπράγκα. Οι καταιγίδες του καλοκαιριού σπάνια φαίνονται από πριν, και προκαλούν έκπληξη. Αλλά έρχονται», κατέληξε ο πρώην πλέον τεχνικός της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον οποίο θα διαδεχθεί ο Ζοσέ Πεσέιρο.

Τέλος, για την περίπτωσή του αναφέρουν πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό άνεργος, αφού υπάρχει πολύ ζεστό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και ο Ζαρντίμ εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για να εργαστεί. Αναφέρουν μάλιστα πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και ίσως σε λίγες μέρες ο Πορτογάλος να είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ