2012-05-31 21:53:05
Φωτογραφία για Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Αν, πάντως, δεν αλλάξουν τα δεδομένα και υποχρεωθούν πολλές ομάδες να εφαρμόσουν μπάτζετ… πείνας την επόμενη σεζόν, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με όσα δούμε στο επόμενο πρωτάθλημα.

Εδώ, δηλαδή, τα τελευταία χρόνια που πέφτουν κάποια λεφτουδάκια και δεν βλέπουμε μπάλα της προκοπής. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν υπάρξουν ομάδες με 20χρονους θέλοντας και μη και, μάλιστα, όχι και φοβερά δουλεμένους στις ακαδημίες.

Οι οποίες ακαδημίες στην Ελλάδα δεν λειτουργούν δα και στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Όχι στην πλειοψηφία τους, τουλάχιστον, κι απ’ ό,τι ξέρουμε.

Και για να έχουμε το καλό ερώτημα, το συνδρομητικό κανάλι τι ακριβώς θα κάνει; Θα συνεχίσει να δίνει σαραντάρες κάθε χρόνο για ένα προϊόν το οποίο έχει ομάδες με τόσο μειωμένα μπάτζετ και τόσα τρύπια ρόστερ;

Βεβαίως και όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια προβλέπεται να έχουν μειωμένες αποδοχές κατά 20% από το συνδρομητικό, όμως εδώ μιλάμε για την δυναμική που διαμορφώνεται για όλο το πρωτάθλημα. Θα δούμε, λοιπόν. Αν όντως ισχύσουν αυτές οι αποφάσεις, τότε η κατάσταση θα προκαλεί πολύ γέλιο, αλλά και πολύ κλάμα ταυτόχρονα www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ