2012-05-31 19:57:02
Φωτογραφία για Απονομή Γαλλικού Μεταλλίου σε Έλληνες στρατιωτικούς
Το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας που από τη θέση του συνεισέφερε τα μέγιστα στην εύρυθμη επιχειρησιακή λειτουργία των Γαλλικών πολεμικών πλοίων και μαχητικών αεροσκαφών στις αεροναυτικές εγκαταστάσεις της Σούδας και αλλού, στη διάρκεια των πολύμηνων πολεμικών επιχειρήσεων εναντίον της Λιβύης, τίμησε στην Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, ο Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) της φίλης και Συμμάχου χώρας Σμήναρχος Gerard Gailhouste.

Ο Γάλλος ΑΚΑΜ, εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας, απένειμε το Αργυρό μετάλλιο "Defense Nationale" στο προσωπικό του FLS SOUDA για την υποστήριξη που παρείχε στα Γαλλικά πολεμικά πλοία, που επισκεφθήκαν την ναυτική βάση της Σούδας, μετάλλιο που παρέλαβε ο Διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης Πλοίαρχος Ιωάννης Πάττας ΠΝ. Από πλευράς ΠΑ, τιμήθηκαν ο διοικητής της 115 ΠΜ και άλλοι, καθώς και από το ΓΕΕΘΑ για τον γενικότερο άριστο συντονισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, από Ελληνικής πλευράς δεν έχει σημειωθεί ακόμα καμία ενέργεια για την απονομή ηθικών αμοιβών στο προσωπικό των Ελληνικών ΕΔ που συμμετείχε στις επιχειρήσεις αυτές.
apospasma.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2011 Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2011 Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ