2012-05-31 10:03:10
Φωτογραφία για Κουνάει σεντόνι ο Παναθηναϊκός
Έτοιμος να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο Παναθηναϊκός, αφού αναμένεται να πάρει την απαραίτητη αδειοδότηση. Οι “πράσινοι” τις τελευταίες μέρες έκαναν αγώνα δρόμου ώστε να καταφέρει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στην ώρα τους και να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του “τριφυλλιού” κατάφεραν να ξεχρεώσουν όλα τα οφειλόμενα του συλλόγου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2011, ενώ ήρθαν και σε συμφωνία για τον διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι και τον Απρίλιο του 2012.

Η λύση με τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σεντρίκ Καντέ, Σιμάο Μάτε Ζούνιορ και Ματίας Μπιάρσμιρβρέθηκε την τελευταία στιγμή, με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές να υπογράφουν τον διακανονισμό το πρωί της Τετάρτης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετές μέρες με την διοίκηση.

Μάλιστα η ΕΠΟ δεν έκρινε απαραίτητο να ζητήσει κάποια εγγυητική τραπέζης για την βιωσιμότητα του συλλόγου, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και να περιμένουν το πρωί της Πέμπτης το τυπικό “οκ” ώστε να πάρουν την αδειοδότηση και μαζί να αγωνιστούν στοChampions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ