2012-05-31 08:30:39
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
Η τύχη του μνημονίου και ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ παραμένουν στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Η Κομισιόν έστειλε νέο σαφές μήνυμα στην Αθήνα, ότι δεν νοείται συνέχιση της δανειακής στήριξης χωρίς μεταρρυθμίσεις. Συνέδεσε μάλιστα, την επιστροφή της τρόικας και την καταβολή των επόμενων δόσεων από το αποτέλεσμα της κάλπης του Ιουνίου.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών, σήμερα σε αίθουσα του ΕΒΕΑ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα παρουσιάσει τις οικονομικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν αποκλείεται να το δηλώσει ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα θέσει το θέμα της αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου σε ανώτατο επίπεδο.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στον πολυχώρο Αθηναΐς (Ιερά οδός και Καστοριάς 34-36 Βοτανικός) το πρόγραμμα του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Η παρουσίαση θα γίνει σε τέσσερις θεματικές παρεμβάσεις στους τομείς: Οικονομία, Κοινωνικό Κράτος – Εργασία, Δημοκρατία – Πολιτικό Σύστημα, Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα.


Από πλευράς του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος έχει προγραμματίσει σειρά ομιλιών σε περιοχές της Αθήνας. Σήμερα θα μιλήσει στο δημαρχείο Γλυφάδας, την Παρασκευή στο Κάραβελ σε κοινό νέων επιστημόνων και την Τρίτη στο ίδιο ξενοδοχείο σε εκδήλωση για την Παιδεία.

Ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Μενιδίου (Πάρνηθος & Δεκελείας) στις 8:30 μ.μ πραγματοποιεί σήμερα η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα βρεθεί σήμερα στο Αγρίνιο για να μιλήσει στα μέλη και τους φίλους του κόμματος αλλά και στους αναποφάσιστους, εν όψει της νέα σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης. Η ομιλία έχει προγραμματιστεί για τις 8.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Βόνιτσα στις 12:00 και στην Αμφιλοχία στη 13:30.

Ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί στις 9:30 το πρωί την Ειδική Γραμματεία Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Επίσης ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί την Τράπεζα της Ελλάδος και θα συναντηθεί με τον Γιώργο Προβόπουλο.

Συζήτηση-ανοικτή εκδήλωση με θέμα την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, το οποίο θα αποτελέσει κεντρικό θέμα στην αναζήτηση μετεκλογικών συγκλίσεων, οργανώνουν σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2011 Mercedes-Benz E-Class Cabriolet photos
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2011 Mercedes-Benz E-Class Cabriolet photos
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ