2012-05-31 06:36:05
Φωτογραφία για Γράφει για την υιοθεσία της κόρης της
Αυτά που πέρασε μέχρι να φτάσει στην υιοθεσία θα μεταφέρει σε ένα βιβλίο η Νία Βαρντάλος. Η διάσημη Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός... ύστερα από άτυχες προσπάθειες δέκα χρόνων να αποκτήσει ένα δικό της παιδί, υιοθέτησε ένα κοριτσάκι τριών χρόνων.

Την εμπειρία της στο θέμα της υιοθεσίας θα μεταφέρει η σταρ σε αυτό το βιβλίο θέλοντας να βοηθήσει, αλλά και να εμψυχώσει όλα τα άτεκνα ζευγάρια που σκέφτονται να στραφούν στην υιοθεσία.

Η Νία Βαρντάλος υπέγραψε ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με τον εκδοτικό οίκο HarperOne για την έκδοση αυτού του βιβλίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε δημοσιογράφος του Χόλιγουντ, το βιβλίο θα αναφέρει «όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα παιδί, κάτι το οποίο η Βαρντάλος πιστεύει πως το κοινό θα βρει ενδιαφέρον, καθώς η διαδικασία μιας υιοθεσίας είναι περίπλοκη», όπως αναφέρει το GreekHollywoodReporter.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά το θέμα της υιοθεσίας. Πιστεύουμε ότι η ιστορία της Νία και όλα όσα αναφέρονται στο βιβλίο θα βοηθήσουν πολύ κόσμο», ανέφερε ο υπεύθυνος εκδόσεων Mark Tauber.

Το βιβλίο της Βαρντάλος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013 εν όψει του μήνα υιοθεσιών, που είναι ο Μάιος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ