2012-05-30 22:42:10
Φωτογραφία για ΙΒΚΟΒΙΤΣ : ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ...
Ο Nτούσαν Ίβκοβιτς μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου : ,

«Καλησπέρα σε όλους. Να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Το ανοίξαμε πολύ καλά με συγκέντρωση και καλή κυκλοφορία της μπάλας και βάλαμε εύκολα καλάθια. Στα μεταξύ μας παιχνίδια, το πιο δύσκολο σημείο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο αλλά αντέξαμε και στο πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού (σ.σ. τέταρτο δεκάλεπτο) κάναμε πολλά λάθη και φάγαμε 29 πόντους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το επιθετικό ριμπάουντ και η εικόνα άλλαξε εντελώς. Εμείς θα ετοιμάσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου όσο καλύτερα μπορούμε και τις λεπτομέρειες».

Στην συνέχεια, ο Nτούντα άφησε αιχμές για τη διαιτησία: «Έφαγα μια τεχνική ποινή και δίκαια μου την έδωσαν. Αν ο κ. Μπήτης υπέδειξε πως ήταν επιθετικό φάουλ τι να πω; Είχε δώσει κάποιες μπάλες στον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια τις άλλαξαν οι άλλοι διαιτητές. Εγώ σωστά τιμωρήθηκα. Να δω τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση.


Τα κριτήρια σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο Χάινς έπαιξε με 4 φάουλ 15 λεπτά. Για τον Ντόρσεϊ δεν θέλω να μιλήσω. Είχε νευρικότητα και τεχνικές ποινές. Οι βασικοί παίκτες μας έπαιξαν μαζί 35 λεπτά με 10 φάουλ».

Ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάσει την ομάδα του,ενόψει του 5ου τελικού,είπε : «Δεν θεωρώ πως είναι δύσκολο, καθώς θα παίξουμε με μία ομάδα που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη την τελευταία 15ετία και με τον καλύτερο προπονητή. Δεν θα είναι δύσκολο. Δύσκολο είναι αν παίζεις ένα παιχνίδι μια ομάδα που είναι πολύ καλή όπως με τον Πανιώνιο. Με τον Παναθηναϊκό δεν είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο με τον Γλυνιαδάκη, απάντησε: «Αυτό είναι μια ερώτηση που γίνεται για έναν πέμπτο τελικό κόντρα σε μια ομάδα που βασίζεται στο δυνατό παιχνίδι. Σήμερα ο Χάινς έπαιξε 15 λεπτά. Ο παίκτης που έπαιξε τα δύο πρώτα παιχνίδια και ήταν ο καλύτερος παίκτης. Αλλά αυτά θα το σκεφτούμε μετά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ