2012-05-30 19:10:02
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΟ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
Δημοσίευμα από το Ισραήλ το οποίο έχει αναδημοσιευτεί σε Τουρκία, Λιθουανία και Ρωσία αναφέρει συζητήσεις του ΠΑΟ με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη για τον επαναπατρισμό του διεθνή σέντερ.

Συγκεκριμένα ιστοσελίδα στο Ισραήλ έγραψε πως οι "πράσινοι" θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σχορτσιανίτη και ποντάρουν και στη δική του επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους.

Στο δημοσίευμα, τονίζεται πως ο ΠΑΟ θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον Σχορτσιανίτη κόβοντας χρήματα από το μπάτζετ τους απ' άλλους παίκτες και μάλιστα, ανέφεραν τα ονόματα των Πατ Καλάθη, Αλεξ Μάριτς, Ντέιβιντ Λόγκαν και Στηβ Σμιθ, επισημαίνοντας πως οι τέσσερις παίκτες δεν θα συνεχίσουν στο «τριφύλλι» με μέρος των χρημάτων απ' αυτές τις αποχωρήσεις να χρησιμοποιούνται στη συμφωνία με τον «Σόφο».

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα μιλούν για συμφωνία του Ομπράντοβιτς με την Γιαννακόπουλους για ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2014, ενώ υπογραμμίζεται πως στον ΠΑΟ θα αγωνίζονται και την επόμενη περίοδο οι Καϊμακόγλου, Μπατίστ και Γιασκεβίτσιους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ