2012-05-30 15:03:03
Φωτογραφία για Τον έπιασε αμόκ και σκότωσε τους γείτονές του
Αν είχα σφαίρες, θα σκότωνα και εσάς. Θα τους σκότωνα όλους! Αυτό φώναζε συνέχεια στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες ο δράστης του διπλού φονικού στα Βασιλικά Ευβοίας που χωρίς λόγο και αφορμή σκότωσε πατέρα και γιο.

Η στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έγινε το πρωί της Κυριακής, όταν σε κατάσταση αμόκ ο 40χρονος βγήκε από το σπίτι του και πυροβόλησε με μια καραμπίνα τον 54χρονο γείτονά του που βρισκόταν στο μπαλκόνι.

Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, ενώ όταν ο 25χρονος γιος του έτρεξε για να δει τι συμβαίνει, δέχτηκε κι εκείνος σφαίρα στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ο 40χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα (είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν), ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα περνούσε πολλές ώρες κλειδωμένος στο σπίτι - είναι άγνωστο, δε, αν ακολουθούσε τη φαρμακευτική του αγωγή.

Η άδεια για την καραμπίνα που είχε θα έπρεπε να έχει ανανεωθεί από το 2005, ενώ στο σπίτι έμενε μαζί με τους γονείς του. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αρχικός «στόχος» του ήταν οι γονείς του. Ομως, για καλή τους τύχη εκείνη τη στιγμή έλειπαν από το σπίτι, καθώς είχαν μεταβεί στην εκκλησία.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι θύτης και θύματα γιόρτασαν μαζί το Πάσχα στην αυλή, αφού οι δύο οικογένειες είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ