2012-05-30 14:59:13
Φωτογραφία για Δείτε τις απαντήσεις στα σημερινά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων
Υπό τη σκιά της Φυσικής συνεχίζονται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναμένεται να έχουν πτωτική πορεία στις βάσεις εισαγωγής.

Οι εξετάσεις συνεχίστηκαν την Τετάρτη 30 Μαΐου με την Ιστορία ΘεωρητικήςΚατεύθυνσης, τη Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, τη Χημεία - ΒιοχημείαΤεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης(κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι, ανάλογα με την κατεύθυνση που ακολουθούν, διαγωνίσθηκαν στα Μαθηματικά που κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης και κρίθηκαν για διαβασμένους μαθητές, ενώ χαρακτηρίστηκαν  και δυσκολότερα από τα αντίστοιχα περσινά. Σε ό,τι αφορά στα Αρχαία Ελληνικά, τα θέματα δεν έκρυβαν παγίδες.

Tην Παρασκευή 1η Ιουνίου οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν  στα Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τη Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης, την Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό  περιβάλλον (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).


Δείτε τα θέματα: στην Ιστορία ΘεωρητικήςΚατεύθυνσης, στην Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, στη Χημεία - ΒιοχημείαΤεχνολογικής Κατεύθυνσης και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Δείτε τις απαντήσεις: στην Ιστορία ΘεωρητικήςΚατεύθυνσης, στην Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, στη Χημεία - ΒιοχημείαΤεχνολογικής Κατεύθυνσης και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης από το Μεθοδικό Φροντιστήριο.protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ