2012-05-30 10:20:53
Φωτογραφία για Κατακραυγή στο BBC για το σέξι έμπορο της Βενετίας
Ιδιαίτερα ενοχλημένοι φαίνεται πως είναι οι τηλεθεατές του BBC από την παραγωγή του «Εμπόρου της Βενετίας» του Shakespeare που προβλήθηκε το Σάββατο και στην οποία υπάρχει περισσότερο γυμνό από ότι φαντάζονταν.

Ήδη η εταιρεία παραγωγής έχει δεχτεί τέσσερις επίσημες καταγγελίες από τηλεθεατές που αιφνιδιάστηκαν από τις επαναλαμβανόμενες σκηνές γυμνού. Σε κάποιο σημείο της ταινίας υπάρχουν 45 συνεχόμενα λεπτά στα οποία εμφανίζονται συνέχεια γυμνόστηθες γυναίκες αλλά και διάφορες σεξουαλικές σκηνές.

Οι τηλεθεατές του BBC έμειναν μάλιστα έκπληκτοι όταν συνειδητοποίησαν ότι αυτές οι σκηνές προβάλλονται στις δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι. Την ταινία παρακολούθησαν περίπου 250.000 τηλεθεατές ενώ πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους στην ιστοσελίδα του BBC λέγοντας πως δεν είχαν πρόβλημα με τις σκηνές αυτές καθαυτές αλλά με την ώρα προβολής της ταινίας. Ωστόσο υπήρχε το προειδοποιητικό σύμβολο ότι η ταινία είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες.

Εκπρόσωπος του BBC απάντησε ότι το κανάλι δεν θεωρεί ότι υπερέβαλε σε κάτι και ότι η ίδια ταινία έχει ξαναπροβληθεί την ίδια περίπου ώρα χωρίς να εκφραστούν παράπονα.

mediagate.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ