2012-05-30 06:49:50
Φωτογραφία για Εντός του Ευρώ με άδειες από Ευρώ τσέπες αναφέρει αναγνώστης
Τι νοημα μπορει να εχει το Ευρω για μας οταν ο περισσοτερος και σιωπηλος κοσμος δεν μπορει να εχει; Καποια στιγμη στο πολυ κοντινο μελλον αν... συνεχιστουν οι μνημονιακες τακτικες θα φτασουν οι Ευρωπαιοι να εχουν εξασφαλισει οτι χρειαζονται για να σωσουν την υπολοιπη Ευρωπη ριχνοντας μας ενα γερο σουτ. Το μονο που κανουν αυτη την στιγμη ειναι να κερδιζουν χρονο και να τσεπωνουν οσα πιο πολλα μπορουν.

Πολιτικες που μπορουν να βγαλουν την χωρα απο το αδιεξοδο φυσικα με την "βοηθεια" των Ευρωπαιων υπαρχουν. Τα δανεια με 4-7% δεν θεωρουνται "οικονομικη "βοηθεια". Ας μου πει ενας που ειναι υπερ του μνημονιου κατι το οποιο να πηγε συμφωνα με προβλεψεις (προυπολογισμο, μεταρυθμισεις, αποκρατικοποιησεις κτλ.) Ναι θα βγει ο ΝΔημοκρατης να μου πει οτι φταιει το ΠΑΣΟΚ. Πολυ πρωτοτυπο και προοδευτικο μπορω να πω..!

Λιγες μερες πριν τις επαναλληπτικες εκλογες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιστρατευσαν ολα τους τα οπλα οπως βλεπουμε σε ολα τα ΜΜΕ-Δημοσκοπησεις-Ευρωπαιοι και μη. Μεχρι και η κουτση Μαρια βγαινει να μας κουναει το δαχτυλο λεγοντας "Μνημονιο η Χαος". Ολοι οι δημοσιογραφοι εχουν λυσαξει να λενε και να ξαναλενε λεξεις "Χαος, Καταστροφη, Φτωχεια, Πεινα κτλ"


Δεν με νοιαζει αν ειστε Χρυση Αυγη, Αν. Ελληνες, Συριζα η ΚΚΕ. Ενα κοινο ενωνει ολους εμας που δεν ανεχομαστε να μας κυβερνουν μαριονετες που για να μην χαλασουν το "δηθεν" διεθνες στατους τους υπογραφουν οτι τους δωσουν χωρις να φερνουν καμια αντιρηση (αφου δεν διαβαζουν).

ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζελοι μας εχουν ξεφτιλισει σε ολες τις χωρες για το οτι ημαστε ΟΛΟΙ τεμπελιδες, δεν πληρωνει ΚΑΝΕΙΣ φορους, κλεβουμε το δημοσιο κτλ. Τελικα το ματι την γλυτωσε αλλα μας βγηκε το ονομα παγκοσμιος γιατι τα κομματοσκυλα περιμενουν σαν τις κοτες για καλαμποκι.

Σε καθε εκπομπη με καλεσμενους πολιτικους οι δημοσιογραφοι πεφτουν πανω στους αντιμνημονιακους με απανωτες ερωτησεις και συνεχης πιεση για να τους οδηγησουν σε μια λαθος δηλωση και μετα να εχουν να λενε εχοντας συμπαραστατες τους μνημονιακους. Οποτε παει καποιος αντιμνημονιακος να πει κατι ολοκληρωμενο τον κοβουν για κατι ασχετο η για να μιλησει καποιος αλλος.

Τα συμπερασμα μου ηταν αυτα. Τα δικα σας;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ