2012-05-29 23:18:03
Φωτογραφία για 16χρονη έχει βγάλει περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες με celebrities! (Photos)
Μία 16χρονη έχει βγάλει περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες με celebrities. καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να γίνει και η ίδια διάσημη!

Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικό του χόμπι. Για την έφηβη Sarahαυτό είναι να φωτογραφίζεται με celebrities. Πλέον η συνήθειά της έχει γίνει εμμονή με αποτέλεσμα να γίνει γνωστή για το πάθος της αλλά και να "κερδίσει" το παρατσούκλι "Stalker Sarah".

 

Η Sarah, που μένει στο Los Angeles, έχει καταφέρει να φωτογραφηθεί με πρωτοκλασάτους σταρ του Hollywood όπως οBrad Pitt και η Angelina Jolie αλλά και με τηλεοπτικές περσόνες όπως η Kim Kardashian και η Oprah.

 

Έχει καταφέρει να γίνει απαραίτητη "προσθήκη" στο κόκκινο χαλί και έτσι αρκετοί celebrities, όπως ο Justin Bieber, την ξέρουν με το όνομά της.

 

Σε δηλώσεις της εξήγησε πως το ιδιαίτερο χόμπι της, ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια, όταν ήταν μόλις 12 ετών. Είχε πάει με τον πατέρα της σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδια, όπου και βρισκόταν ο ηθοποιός Robert Hays. Ο πατέρας της κουβαλούσε μία φωτογραφική μηχανή μαζί του και έτσι την προέτρεψε να φωτογραφηθεί μαζί με τον ηθοποιό. Έτσι άρχισε το πάθος τηςSarah.


Το μυστικό της επιτυχίας είναι, όπως λέει η ίδια, να προσεγγίζει φιλικά τους σταρ.

Με την Katy Perry, η οποία είναι από τις αγαπημένες της τραγουδίστριες.

 

Η Sarah βέβαια, παρά τις χιλιάδες φωτογραφίες που έχει βγάλει, δεν έχει τελειοποιήσει ακόμα την τεχνική της, καθώς έχει την ίδια ακριβώς έκφραση πάντα!

 

Εξομολογήθηκε πως θα ήθελε πάρα πολύ να φωτογραφηθεί με τηνBritney Spears.

Δείτε και το άλμπουμ της Sarah με όλες τις φωτογραφίες της!
cosmo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ