2012-05-29 22:51:06
Φωτογραφία για Εναλλαγή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει έδρα στα Τρίκαλα θα υπάρχει… εναλλαγή όσων συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο στο Κοινοβούλιο!Η απόφαση έρχεται για να υπογραμμίσει το συλλογικό τρόπο δράσης του κόμματος, αλλά όπως και να ‘χει μοιάζει λίγο ξένη για τα Κοινοβουλευτικά μας ήθη, καθώς ένας υποψήφιος που έλαβε την ψήφο και την εμπιστοσύνη χιλιάδων πολιτικών μπαίνει στην ίδια μέρα με κάποιον που μπορεί να έλαβε μερικές εκατοντάδες. Τέλος πάντων, επιλογές είναι αυτές… Μετά τις εκλογές και αναλόγως των εξελίξεων θα συνέλθουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος στα Τρίκαλα για να καταλήξουν στο χρόνο της θητείας κάθε βουλευτή.

Κατά τα λοιπά, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης η παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα στο οποίο συμμετέχουν, κατά σειρά

1. Δριτσέλη Παναγιώτα άνεργη φιλόλογος

2. Κομπόλια-Λουλέ Αγγελική λογίστρια

3. Παπαθανασίου Δημήτριος Δικηγόρος


4. Καπέλας Δημήτριος τεχνικός ΔΕΗ

5. Μανίκας Δημήτριος σιδηρουργός

6. Χονδρός Γεώργιος αυτοαπασχολούμενος

7. Γεροδημόπουλος Βασίλης αγρότης

Ο κ. Δημ. Μανίκας παίρνει τη θέση του κ. Γ. Χριστόπουλου ο οποίος αποχώρησε «για προσωπικούς του λόγους» όπως ανέφερε ο κ. Γ. Χονδρός για να συμπληρώσει πως «είμαστε περήφανοι που έχουμε μαζί μας τον σύντροφο Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο Πολυτεχνείο και όλα αυτά τα χρόνια ανιδιοτελώς και χωρίς να προσπαθήσει να εξαργυρώσει αυτή του τη συμμετοχή δίνει αγώνες για την Αριστερά».

Ο κ. Γ. Χονδρός μίλησε και για τις εκλογές της 17ης Μαΐου σημειώνοντας πως «στις 6 Μαΐου ο λαός, οι ψηφοφόροι και στο νομό Τρικάλων, έκαναν το πρώτο βήμα, έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Πήραν το ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ από το 2 κάτι % και το έφτασαν στο 12%. Ένα αποτέλεσμα που εκτός των άλλων μέχρι το πρωί έδινε και έδρα στα Τρίκαλα. Ένα αποτέλεσμα που προέκυψε από την συλλογική αγωνιστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων που όλη την τελευταία περίοδο συμμετείχε με ολόκληρες τις δυνάμεις του σε κάθε κινητοποίηση και κίνημα της πόλης και του νομού μας. Είναι αποτέλεσμα του ριζοσπαστικού αριστερού προγράμματος που επικοινωνήσαμε με τον κόσμο αλλά και της καλής δουλειάς που έκανε η εκλογική επιτροπή με σύσσωμο το ψηφοδέλτιο μας». «Στις 6 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα» συνέχισε ο κ. Γ. Χονδρός «ο λαός καταψήφισε τις μνημονιακές πολιτικές εξόντωσής του. Ψήφισε δημοκρατία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Στις 17 Ιουνίου, η ατζέντα των εκλογών δεν θα είναι αυτή που προσπαθούν να επιβάλουν οι δανειστές -τοκογλύφοι και τα φερέφωνά τους.

Ο λαός αντιστέκεται, οργανώνεται, αντεπιτίθεται και στο τέλος θα νικήσει.

Έχουμε τη δύναμη και το σχέδιο για να αλλάξουμε τα δεδομένα, για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της προόδου, της ανάπτυξης. Για να αφήσουμε οριστικά πίσω, στις υποσημειώσεις της ιστορίας, όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα και το λαό στο χείλος της καταστροφής.

Καλούμε το τους ψηφοφόρους στο νομό Τρικάλων να ολοκληρώσουν το βήμα που ξεκίνησαν στις 6 Μάη. Να στείλουν στο περιθώριο τις δυνάμεις των μνημονίων της καταστροφής και ταυτόχρονα να δώσουν καθαρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ να σχηματίσει κυβέρνηση της Αριστεράς η οποία θα βγάλει την κοινωνία από το δρόμο της καταστροφής, θα δώσει ελπίδα και όραμα στον καθένα μας στέλνοντας και ένα ακόμη πιο δυνατό μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης για ανατροπή των πολιτικών της λιτότητας και της υποτέλειας».

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ