2012-05-29 21:51:02
Φωτογραφία για Eγκυμοσύνη και ήλιος συνδυάζονται;
Mε προσοχή και σωστή πρόληψη θα μπορέσετε να χαρείτε το καλοκαίρι σας Η εγκυμοσύνη είναι από τις πιο όμορφες, ιδιαίτερες αλλά και ταυτόχρονα περίεργες και απαιτητικές περιόδους στη ζωή της γυναίκας. Τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτική ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τον ήλιο, τον οποίο όλες εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε.

Ξεχάστε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το τροπικό μαύρισμα διότι απαγορεύεται διά ροπάλου. Η ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει στην έγκυο αφυδάτωση, εγκαύματα, ναυτία, θερμοπληξία ακόμα και βλάβες στα νεφρά ή το συκώτι. Επιπλέον, από την υπερέκθεση μπορεί να προκληθούν συστολές στη μήτρα έχοντας ως αποτέλεσμα αφόρητους πόνους και σε ακραίες περιπτώσεις αποβολές ή πρόωρο τοκετό.

Η χρήση αντηλιακού με τουλάχιστον δείκτη προστασίας 20 είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητη, ενώ καλό θα είναι να μη μένετε με το βρεγμένο μαγιό πάνω σας και να έχετε πάντα μαζί σας ρούχα για να αλλάξετε.

Τέλος, το κολύμπι είναι αναμφισβήτητα ευεργετικό για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αρκεί πάντα να υπάρχει κάποιος μαζί σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ