2012-05-29 20:45:30
Φωτογραφία για ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ CALCIO;
Οι Ιταλοί πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να σταματήσει η Serie A για 2-3 χρόνια σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μάριο Μόντι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Ο Μόντι ρωτήθηκε στο πλαίσιο συνόδου κορυφής Ιταλίας-Πολωνίας για το πώς αντέδρασε στο νέο σκάνδαλο και εξέφρασε την άποψη πως: «Πρέπει να σκεφτούμε και να αξιολογήσουμε το αν θα επωφεληθούμε αν σταματήσει εντελώς το ποδόσφαιρο για 2-3 χρόνια. Δεν είναι πρόταση της κυβέρνησης, το ζήτημα είναι να αναρρωτηθούμε».

Ο Μόντι συνέχισε: «Θεωρώ απαράδεκτο τό ότι -και έχω εμπλακεί και εγώ- χρησιμοποιούμε το δημόσιο χρήμα για να εξοφλήσουμε τα χρέη ποδοσφαιρικών συλλόγων» και κατέληξε καταγγέλοντας:

«Τον άορατο εκβιασμό που είναι γεμάτος σιωπή, με παίκτες που έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα τη φανέλα τους μετά από απειλές από κρυφές δυνάμεις, δίνοντας ζωή σε ένα τρομακτικό θεάμα».

Η απάντηση του προέδρου της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, δεν άργησε να έρθει: «Ο Μόντι λέει ανοησίες, πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Πριν πει 'να σταματήσουμε το ποδόσφαιρο' θα έπρεπε να σκεφτεί ότι αν κλείσει το πρωτάθλημα, θα κλείσει και το κράτος αφού θα έχει έσοδα μικρότερα κατά 900 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ