2012-05-29 19:23:50
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΖΑΡΝΤΙΜ!
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ρίχνει τα... δίχτυα του στην αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου, όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ερυθρόλευκο πάγκο της ομάδας.

Οι φήμες λοιπόν πληθαίνουν και σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr" που επικαλείται πληροφορίες που πήρε από την Πορτογαλία και την έγκυρη αθλητική εφημερίδα, "O JOGO", οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε επαφή με τον προπονητή της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο 37χρονος Πορτογάλος τεχνικός οδήγησε την περυσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ στα προκριματικά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κατακτώντας την τρίτη θέση στην Πορτογαλέζικη Λίγκα.

Μετά το ναυάγιο των συνομιλών του Ολυμπιακού με τον Ντομίνγκος Πασιένσια (ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Ζαρντίμ στην Μπράγκα), ο συμπατριώτης του, Λεονάρντο Ζαρντίμ φαντάζει ιδανική περίπτωση. Νέος σε ηλικία, φιλόδοξος, εργατικός και επιτυχημένος, αφού μόλις στα 37 του χρόνια έχει πανηγυρίσει εκτός της φετινής επιτυχίας με την Μπράγκα και δύο ανόδους με τις Σάβες και Μπέιρα Μαρ.


Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως υπάρχει κρούση από τον Ολυμπιακό και μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ θα στείλει την απάντησή του.

Ο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και η ρήτρα είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι σχέσεις του Πορτογάλου τεχνικού με τη διοίκηση της Μπράγκα έχουν παγώσει μετά από δηλώσεις του Ζαρντίμ, ο οποίος ανέφερε πως "Oι σχέσεις μου με τον πρόεδρο της Μπράγκα είναι τυπικές".

Οι δηλώσεις αυτές δυσαρέστησαν τον Αντόνιο Σαλβαντόρ, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στο κοντινό του περιβάλλον πως θα ήταν προτιμότερο ο Ζαρντίμ να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε μια άλλη ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ