2012-05-29 18:28:10
Φωτογραφία για Την αλληλεγγύη του στην Ιταλία εξέφρασε ο Ολάντ
Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε σήμερα «την αλληλεγγύη και τη φιλία» της Γαλλίας προς την Ιταλία, μετά το νέο σεισμό που έπληξε τη χώρα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων ανθρώπων.

«Εξ ονόματος ολόκληρου του έθνους, εκφράζω στον ιταλικό λαό την αλληλεγγύη και τη φιλία μου», δηλώνει ο Ολάντ, αναφέροντας τη «βαθιά του συγκίνηση».

«Είναι μια περιοχή που έχει ήδη δοκιμαστεί εδώ και μερικές ημέρες, που και πάλι πλήττεται σοβαρά», δηλώνει ο πρόεδρος, αναφερόμενος στο σεισμό της 20ης Μαΐου που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε έξι άτομα και προκάλεσε τον εκτοπισμό χιλιάδων ανθρώπων στην ίδια περιοχή, την Εμίλια-Ρομάνια. «Θέλω να εκφράσω στα θύματα και τις οικογένειές τους, τη βαθύτατη συμπάθειά μου, και τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των δέκα ατόμων που έχασαν τη ζωή τους», γράφει ο κ. Ολάντ.

«Η Γαλλία είναι στη διάθεση των ιταλικών αρχών για να τους προσφέρει κάθε ανθρώπινη και υλικοτεχνική βοήθεια που θα μπορούσε να τους είναι χρήσιμη στην περίπτωση αυτή», προσθέτει ο αρχηγός του κράτους.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ